Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (5.38 secunde)
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor judeca astazi recursul formulat de procurorii DIICOT - Structura Centrala impotriva hotararii de vineri, 13 august, a Tribunalului Bucuresti, care a admis cererile de eliberare provizorie formulate de Covei si alti zece inculpati din dosar.
In cadrul declaratiei-apel, Talpes a apreciat ca initiativa de formare a UPSC vine in conditiile in care ineficienta sistemului politic actual s-a accentuat, in stabilirea prioritatilor Romaniei, in promovarea si concretizarea solutiilor de depasire a situatiei de inapoiere si blocaj, iar deciziile politice nu sunt generate de viziuni doctrinare clare.
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
"Terenurile pe care sunt amplasate retele stradale si parcuri publice, terenurile pentru rezervatii naturale si parcuri nationale (...) nu pot fi dezafectate din domeniul public decat in cazuri de exceptie, pentru lucrari de interes national", se arata in Legea nr.
Ministrul interimar de Finante, Gheorghe Pogea, a facut apel la parlamentari pentru a aproba bugetul pe 2010 pana la finalul acestui an, cu un deficit bugetar de 5,9% din produsul intern brut (PIB). ... Fac apel la dumneavoastra pentru a-l aproba pana la finalul acestui an.
Senatorul Nicolae Dan Prunea a sustinut o declaratie politica-apel catre parlamentarii partidelor din coalitia guvernamentala. Nu am intitulat aceasta scrisoare precum a facut filozoful Gabriel Liiceanu cand si-a trimis renumita epistola " Apel catre lichele", datorita consideratiei care o port acelora dintre Dv.
Ofiterii de la Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dolj au inceput de ieri-dimineata cautarea omului de afaceri Dinel Staicu, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Orban le-a cerut sa-si dea demisia din functiile in care au fost numiti de catre partid, in timp ce purtatorul de cuvant al formatiunii sustine ca aceasta masura nu ar fi potrivita.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca formatiunea democrat-liberala face un apel catre toate partidele politice pentru stoparea violentelor in campania electorala.
Fostul deputat Mona Musca a solicitat Curtii de Apel Bucuresti revizuirea hotararii judecatoresti prin care a fost declarata colaborator al fostei Securitati, cerere introdusa dupa ce CNSAS a fost declarat neconstitutional.
Doi detinuti din Penitenciarul Jilava i-au chemat in fata instantei de judecata pe deputatul, Nati Meir si pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu pentru faptul ca acestia nu au solutionat "in termen de 30 zile, maxim 45 de zile" cererile trimise de acesti detinuti.
Premierul Emil Boc a facut apel joi atat la dascali cat si la magistrati sa inteleaga situatia economica dificila si a reiterat promisiunea ca, in masura in care va avea resurse financiare, Guvernul va majora salariile, incepand cu cele care au valori mici.
Sentinta este definitiva si a fost data de magistratii Curtii de Apel Cluj. Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Claudia Ilies, a declarat ca sentinta este executorie.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Atitudinea luata de proprietari vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 19 ianuarie, cererea Consiliului Superior al Comisariatului pentru Societatea Civila (CSC) de anulare a ordonantei de guvern privind triplarea taxei.
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie.
Acesta este un editorial-apel. Apel catre fetele bisericesti sa-si indrepte atentia si catre un subiect care este considerat, de multi dintre ei, tabu. ... Ar fi pacat, din punctul meu de vedere, ca Biserica sa ramana muta si surda...
google-analytics.com